Vegyszeradagolás

Mosodai vegyszeradagolás

A különböző textíliák egyre magasabb minősége, és annak megtartása megköveteli a professzionális mosószerek és adalékok használatát, valamint azok pontos adagolását. Szolgáltatásaink egyik fő irányvonala az ipari mosodák, szállodai mosodák, illetve a kisebb intézmények mosodáinak automatizált vegyszeradagolása. Szervizes kollégáink előzetes állapotfelmérés után, rövid időn belül a mosoda igényeinek megfelelő adagolórendszert telepítik, kalibrálják, valamint megtanítják a mosodai személyzetnek a rendszer egyszerű használatát.

Adagolóink beüzemelése során beállítható milliliter pontosságú vegyszeradagolás. A megfelelő mosási eredmény eléréséhez termékválasztékunkban megtalálhatók a különböző speciális szennyeződések eltávolításához szükséges mosószerek, előkezelők, adalékanyagok, öblítőszerek is.

Szervizes kollégáink a telepített rendszereket folyamatosan karbantartják, és szükség esetén javítják az optimális mosási eredmény érdekében.

További szolgáltatásaink:


 

szolgaltatas

 

Professzionális

Vegyszeradagolás

Igény szerint internetes kapcsolattal rendelkező komplett mosodai adagolórendszer telepítését is biztosítjuk, mellyel folyamatosan nyomon követhető a mosoda teljesítménye, vegyszer felhasználása akár okostelefonon is.

Ha szeretne bővebb információt kapni a mosodai vegyszeradagolásról, online adagolókról, kérjük keresse szakértőinket a szakerto@assist-trend.hu e-mail címen.

 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk