Vegyszeradagolás

Gépi mosogatás

Szervizcsapatunk rövid határidővel vállal teljes körű vegyszeradagoló telepítést ipari tányér- és pohár mosogatógépekre. A telepítés során elvégezzük az adagolók beállítását, a megfelelő mosogatási hatékonysághoz szükséges vegyszerfelhasználással összhangban. Automata adagolóink használatával elkerülhető a manuális vegyszeradagolás, a túlzott vegyszerhasználat. Szinte bármilyen típusú ipari mosogatógépre (pohár-mosogatógép, tányér-mosogatógép) tudunk adagolás technikát integrálni.

A technikai fejlődést kihasználva már olyan automata vegyszeradagoló megoldást is tudunk biztosítani, mely az internetes adatkapcsolatnak köszönhetően folyamatosan, online szolgáltatja és rögzíti az adatokat, a működésre, vegyszerfelhasználásra, esetleges meghibásodásra vonatkozóan.

Ezen felül kollégáink segítenek az esetlegesen felmerülő mosogatástechnológiai problémák felderítésében, illetve azok megoldásában, mivel ezek jelentősen befolyásolhatják a vegyszer és vízfelhasználást, valamint a mosogatási minőséget.

Kollégáink az új szolgáltatásunk keretében vállalják az ipari mosogatógépek szakszervizét is, az ország egész területén. 

További szolgáltatásaink:

szolgaltatas

 

Professzionális

Vegyszeradagolás

A vendéglátás területén kiemelkedően fontos a higiéniai előírások betartása, az elvárt higiéniai szint biztosítása. Ennek egyik kiemelt területe a főző- és tálalóeszközök tisztasága, higiéniája, a mosogatás. Mivel számunkra kiemelten fontos a Vendéglátás, nagy hangsúlyt fektetünk a mosogatástechnológiára, professzionális vegyi termékeink gépi adagolására.

 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk