Assist-Trend-HoReCa Újranyitás

 

HORECA ÚJRANYITÁSI KAMPÁNY

a higiéniai biztonság megteremtéséhez

 

KIKELET PROJEKT

Az Assist-Trend cégcsoport országosan és a határon túl 7+7 márkakereskedésével kiemelt szakértői háttérrel rendelkezik és készen áll arra, hogy a turisztikai szektor cégeit teljeskörűen (higiéniai termékek, szolgáltatások, képzések, monitoring) támogassa az újranyitásban, a higiéniai biztonság megteremtésében és fenntartásában.

A járvány után a higiéniai biztonság mindannyiunknak kiemelten fontos és a vendégeink első számú választási szempontja lehet. Az MTÜ által kiadott COVID-19 kézikönyv frissített változata tartalmazza az újranyitáshoz és a biztonságos üzemeltetéshez szükséges higiéniai ajánlásokat a szálláshelyek és a vendéglátóipari egységek részére. A kézikönyv fegyelmezett, szigorú betartásra hívja fel a figyelmet.

Az újrainduláshoz a higiéniai előírások betartásának rutinszerűen és kontrolláltan kell történnie. Szükséges hozzá, hogy a szálláshelyek és vendéglátó ipari egységek megbízható higiéniai tudással és tapasztalattal rendelkezzenek. A higiéniai megfeleltetést (helyi kidolgozás-felkészülés-kivitelezés) rövid időn belül el kell végezni és sok cég ezt nem tudja önerőből megoldani.

 

Az Assist-Trend cégcsoport felkészült a COVID-19 kézikönyv ajánlások gyakorlatban történő alkalmazására.

 

KONCEPCIÓNK

A nehezen alkalmazható szempontok és felmerülő nehézségek figyelembevételével készen áll az előírások gyakorlati alkalmazásának kidolgozására, partnerre szabására. A megvalósítás kulcsszempontja, hogy az előírásoknak való megfeleltetés ne menjen a vendégélmény rovására.

Mottónk:  gondolkozzunk és lássunk a vendég szemével!

 

A koncepció része a személyzet betanítása és motiválása, hiszen eddig nem, vagy csak részben ismert előírások betartása a személyzet részéről is  gondolkodás- és szokásváltoztatást igényel, amit hiába írunk elő a számukra, s "jó rutin" csak alkalmazás közben alakul ki.

A teljeskörűséget

 

termék - szolgáltatás - képzés - monitoring rendszerben tudjuk biztosítani,

 

így lefedve a teljes folyamatot.

 

Kapcsolatfelvétel

 

 

 

 

 

 

MSZÉSZ TAGOK SZÁMÁRA

Június 30-ig jelentkező MSZÉSZ tagok számára térítésmentesen ajánljuk fel a higiéniai előírásoknak az adott egységre szabott, helyszíni alkalmazástechnológiai konzultációját.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk