Lehet környezetbarát a fertőtlenítés! - itt a Sutter Zero Lactic!

Fertőtleníteni egészséges, ám a művelet az egészségre veszélyes – hittük eddig. A Sutter Zero Lactic, a Sutter Professional új,  környezetbarát, természetes növényi alapanyagokból álló, tejsavtartalmú fertőtlenítőszere mostantól megoldja ezt a problémát. Az új termék antiallergén, dermatológiailag tesztelt, nem okoz károsodást a bőrfelületen, légzőszervekben. Használható fertőtlenítésre élelmiszerrel érintkező felületeken, biztonsággal használhatjuk óvodákban, bölcsődékben, iskolákban, de hatékonyan fertőtlenít ipari területeken, munkahelyeken is.

Fertőtleníteni ellentmondásos tevékenység. Mindenki tisztában van vele, hogy a fertőtlenítéssel a betegségek kialakulása és terjedése megelőzhető. A vírusok és a baktériumok terjedése a megfelelő fertőtlenítőszerek használatával megállítható.  Ugyanakkor  a fertőtlenítés veszélyesA klóros fertőtlenítőszerek maradandó károkat okozhatnak a bőrön, a légutakban, ennek ellenére hazánkban még mindig ezeket alkalmazzák a leggyakrabban. A világ fejlettebb felén a modernebb kvaterner ammóniumsókat tartalmazó fertőtlenítőszereket használják, ám a vegyület mégiscsak  a kórokozók  sejtmembránjára, genetikájára kifejtett hatásával fertőtlenít, így  még a szakmabeliek közül is  sokakban kétkedést kelt az állítás, hogy ezek veszélytelenek.

A fertőtlenítés bonyolult eljárás: nem csak a kórokozók eltüntetése miatt kell maradéktalanul betartani a használati utasításokat, behatási időket, hanem azért is, mert az élő szervezetre káros anyagokat használunk. Ilyen hatóanyagokkal dolgozva különösen figyelni kell arra, hogy megfelelő védelemben dolgozzunk, a fertőtlenített területet utólag öblítsük, ne károsítsuk az egészségünket és ne maradjanak vissza káros szer-maradványok a fertőtlenített felületen. Egyértelmű, hogy sokkal biztonságosabb a fertőtlenítés folyamata, ha megoldható káros anyagokat nem tartalmazó környezetbarát szerekkel.

Ilyen a Sutter Zero Lactic, a Sutter Professional új,  környezetbarát, természetes növényi alapanyagokból álló, tejsavtartalmú fertőtlenítőszere.

A Lactic környezetbarát, a természetben biológiailag teljesen lebomló, tejsavat tartalmazó termék. Nagy előnye, hogy nem csak baktericid és yesticid, hanem bizonyíthatóan virucid hatása is van. Így sikeresen alkalmazható nem csak a baktériumok és gombák, hanem pl. a influenza és a H1N1 madárinfluenza vírusa elleni védekezésben is.  

Tisztíthatjuk vele influenza-szezonban a szálloda kilincseit vagy recepció területét - nem csak védekezés- hanem megelőzésképpen. Használhatjuk a Housekeeping területén, szállodákban a takarítás során, az eddig környezetbarát módon megoldhatatlannak tűnő fürdőszobai fertőtlenítés megoldására.  Használatával kímélhetjük szobaasszonyaink és vendégeink egészségét: a termék antiallergén, dermatológiailag tesztelt, nem okoz károsodást a bőrfelületen, légzőszervekben. Használható fertőtlenítésre HACCP területen, élelmiszerrel érintkező felületeken. Fertőtleníthető vele minden mosható kemény felület nem csak otthon, hanem közintézményekben is: biztonsággal használhatjuk óvodákban, bölcsődékben, iskolákban, de hatékonyan fertőtlenít ipari területeken, munkahelyeken is. Alkalmazhatjuk minden mosható felületen, kivéve a savérzékeny márvány- és mészkőfelületeket vagy azok származékait. A termék bár enyhén savas kémhatású, tapasztalataink szerint jól oldja a zsírokat és a fehérjéket is.

A Sutter Zero Lactic dermatológiailag tesztelt, nem tartalmaz nehézfémeket, nikkelt, krómot, kobaltot vagy  parabént. Használatával megvalósítható az antiallergén takarítás. A Lactic annyira környezetbarát, hogy nincsen veszélyességi piktogramja sem: a természetben biológiailag teljesen és maradéktalanul lebomlik. Használatával hatékonyan fertőtleníthetünk, mégsem szennyezzük környezetünket.   

Ha Zero módon, teljesen környezetbarát szerrel   szeretné megoldani a fertőtlenítést is, keresse Sutter Zero Lactic termékünket kínálatunkban.

 

Takarítsunk meg a takarítással - Így spóroljon naponta!

Takarítsunk meg takarítással sorozatunkban havonta osztunk meg tippeket és trükköket azért, hogy megmutassuk, hogyan lehet kevesebb energiával és környezetkímélő módon takarítani.Sorozatunk mostani részében a napi takarításról olvashatnak.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Legyen a nyár nyomtalan! - Őszi kárpittisztítási akció

Kárpittisztítási akciónk segítségével őszi konferenciára érkező vendégeit tiszta kárpit és szőnyegfelülettel fogadhatja.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Érintésmentes takarítás - maximális higiénia

Impregnált mop technológia, avagy hogyan lehet víz és tisztítószer spóroló módon gazdaságosan, költségkímélően a keresztszennyeződések elkerülésével hatékonyan takarítani.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Takarítsunk meg a takarítással - Legyünk rugalmasak!

A legismertebb rugalmas padlók tulajdonságai

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Nagytakarítás után jöhet a bevonat

Alaptakarítás után hogyan tarthatjuk tisztán hosszútávon felületeinket

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Ha már nem elég a napi takarítás - Alaptakarítsunk!

Mikor és mire jó az alaptakarítás?

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Konyhatakarítás

A konyha takarítási folyamatának részletes leírása

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Madártávlat - Mire és hol költünk a legtöbbet, ha utazunk?

Mire költ hol és miért a belföldi és külföldi turista és hogyan lehet a választásait befolyásolni?

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Takarítsunk meg a takarítással - a szőnyegválasztás titkai

Milyen tulajdonságai vannak a különböző szőnyegeknek és hogyan válasszuk őket, hogy ne csak a takarítására, hanem a szépségére és kényelmére is fókuszálhassunk.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Takarítsunk meg a takarítással - Nem mindegy, hogyan koncentrálunk

Mi az a koncentráció és miért jó nekünk, ha ismerjük a fogalmat és tudjuk a gyakorlatban használni

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Takarítsunk meg a takarítással - A felületek törődést igényelnek

Fából készült melegburkolatok fajtái és helyes tisztításuk módja

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Takarítsunk meg a takarítással! – Ideje másképp gondolni a betonra!

kőfelületek tisztítása- agglomerátumok, természetes anyagok keverékéből álló padlóburkolatok

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Takarítsunk meg a takarítással!- Hol takarítsunk?

Az okos takarítás a jó kérdésekkel kezdődik, vagyis annak megfelelő és alapos megvizsgálásával, hol és mit takarítunk – csak ez után határozhatjuk meg, hogy milyen módszerrel.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Takarítsunk meg milliókat a takarítással!

Ha tavasz, akkor nagytakarítás – Okostakarítással már egy kisebb szállodában vagy irodaházban is milliókat spórolhatunk meg.

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Takarítsunk meg a takarítással! - Hol takarítsunk? - 2

A szennyeződés az épületen belül

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

Tovább növelte forgalmát az Assist-Trend

Az első féléves jelentés

 
Assist-Trend Kft. -

Assist-Trend Kft.

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk