Szakértőink a Facebookon!

Az Assist-Központ az idei évben a Facebook aktivitását is magasabb szintre emeli, szakértői által publikált tartalmakkal. Mostantól rendszeresen olvashatnak posztokat padozatápolási problémákról és megoldásokról,  személyi higiéniáról,  mosó-, mosogatógép adagolásról, mosási problémákról és megoldásokról, szállodai bekészítéssel kapcsolatos témáról, környezetbarát takarításról, a szakértő housekeepingről, konyhahigiéniáról és még számos más szolgáltatásról, mely témákban híreink, újdonságaink vannak.

 

 

Solymosi Piroska - Higiéniai szakértő és szaktanácsadó, szakterülete a vendéglátás, élelmiszeripar

Piroska 2006-ban végzett okleveles élelmiszermérnökként a Corvinus Egyetemen. Dolgozott  az Auchan csapatában higiénikusként, nemzetközi vegyipari gyártó cégek élelmiszeripari divíziójában értékesítő szaktanácsadóként és élelmiszeripari üzletfejlesztőként. Az Assist-Trend csapatához 2018-ban csatlakozott, azóta  elsősorban szállodák, éttermek konyháinak higiéniájával foglalkozik, szaktanácsot ad, segít a megfelelő konyhahigiénia kialakításában, oktatja is azt,  elvégzi a nagykonyhák számára a 2019-től kötelező konyhai önellenőrzést partnereinknél, de hozzá tartoznak majd a szállodai bekészítő termékek és a szakértő housekeeping tanácsadás posztjai is. 

  

Kovács János - Mosodai szakértő és szaktanácsadó

János 2005-től - az Assist-Trend indulásától - csapatunk tagja, szakértőként elsősorban mosodákkal foglalkozik, mosási tanácsokat ad, segít a textilek tisztítási problémáinak megoldásában, online adagolással kapcsolatos szaktanácsokat ad, online mosási programokat ír, de szakértő a wellnessek problémás felületeinek tisztításában is. Posztjaiban hasznos tanácsokat kaphatunk majd a textilfajták tisztításával kapcsolatosan, a gazdaságos, de hatékony mosásról, bemutatja az online mosodai adagolás előnyeit és tippeket ad majd a fürdők tisztán tartására is. 

Kovácsné Berkes Szilvia - szállodai szakértő és szaktanácsadó

Szilvia 2004. januárjától dolgozik cégcsoportunknál, eleinte területi képviselőként értékesítette a cég háztartási papírtermékeit, később Nyugat-Magyarországi régióvezetőként elsősorban hipermarketekkel és kiskereskedelmi láncokkal tartotta a kapcsolatot. Az Assist-Trend Kft. szakértői csapatához 2019 márciusában csatlakozott, feladata a Nyugat-magyarországi régióban a nagyobb hotelekkel történő kapcsolattartás és szaktanácsadás. Szilvia a hotel egész területén szaktanácsot ad, legyen az adagolórendszerek telepítése, az igényeknek megfelelő töltőanyagok kiválasztása, housekeeping, környezetbarát takarítás, konyhai területek megfelelő tisztítása, évszaknak megfelelő vagy környezettudatos terítés kialakítása. Stratégiai partnereinkkel szoros kapcsolatot tartva friss információkat szolgáltat az újdonságokról, új technológiákról, posztjai is erről szólnak majd. 

 

Legyen profi a tisztaságban Ön is!

Kövesse és kedvelje szakértő oldalainkat!

 

hirlevel

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Küldje el e-mail címét így mindig időben
tájékozódhat a legfrissebb akcióinkról.

 

Írjon nekünk